Kissa

FI*Lumipuron


Uutiset-News

Sivu 1 / 3  > >>

18.11.2015 12:50
Kategoria: Yleinen
Kirjoittaja: vadmin

Aktiivisen kasvatusjakson jälkeen olemme keskittyneet päivittämään näyttelytuloksia ja kuvia lähinna Facebookin kautta.

Mukavaa syksyn etenemistä 2015!

01.11.2014 19:25
Kategoria: Yleinen
Kirjoittaja: vadmin

Tämän vuoden maailmannäyttelyssä oli paikalla ennätysmäärä burmilloja, jopa 27 yksilöä. Näistä kolme kissaa kisasi ryhmä II:ssa, loput ryhmässä I.

Lumipuron kissalasta kisaan osallistui uroksemme SC GB*Gem's Archduke Joseph, DVM. Tämän lisäksi paikalla oli myös Archduken Tsekeissä asuva poika ja pojan tytär sekä Liettuassa asuva tytär. Oli todellakin mahtavaa nähdä näyttelyssä samaa sukua jopa kolmessa polvessa.

Archduken sijoitus näyttelyssä oli kunniamaininta. Värin parhaan valinnassa tuli häviö jääden rodun uroksista toiselle sijalle, samoin urosten kaikkien rotujen nominoinnissa toinen sija.

Rodun kesken kilpailun taso oli todella kova, ja moni äärettömän kaunis yksikö jäikin voittoa vaille. Onnittelut voittajille ja kiitos kaikille osallistujille!!!

01.02.2014 20:22
Kategoria: Yleinen
Kirjoittaja: vadmin

Ylpeänä voin kertoa, että Lumipuron kissalan uros burmilla SC GB*Gem's Archduke Joseph DVM saavutti tittelin Distinquished Variety Merit (DVM) 25.01.2014. Suomessa on tällä hetkellä vain kolme DVM-tittelin omaavaa burmilla, joista Archduke on kerännyt nopeimmin tarvittavat värin paras -näyttelytulokset jo 2,5 vuoden iässä! Hyvä Archduke!

01.01.2014 17:17
Kategoria: Yleinen
Kirjoittaja: vadmin

Vuonna 2013 burmilla roturankingissa kisasi 24 aikuista burmillaa luokissa aikuiset urokset ja naaraat sekä aikuiset uros- ja naaraskastraatit. Tässä porukassa Lumipuron kissalan kollipoika SC GB*Gem's Archduke Joseph oli kolmannella sijalla pisteissä. Leikkaamattomissa aikuisissa, uroksien ja naaraiden kesken, Archduke oli parhailla pisteillä (527,95). Hyvä Archduke!

Aikuisten lisäksi nuorissa burmilloissa kisasi 8 yksilöä sisältäen pentu- ja nuorisoluokat, molempien sukupuolten edustajien kesken.

Upeaakin upeampi suomalainen CatShow -portaali ajetaan alas vuoden vaihtumisen yhteydessä. Tästä eteen päin vertailtavien tuloksien saatavuus on hämärän peitossa, missä ja miten pystymme niitä jatkossa seuraamaan. Kiitos Pekalle ja kumppaneille, jotka mahdollistitte tämän kaiken kertovan portaalin toiminnan!!!

18.11.2013 16:56
Kategoria: Yleinen
Kirjoittaja: vadmin
Kotiväki ylpeänä ilmoittaa, että FI*Lumipuron kissalan ulkomaan tuontikolli GB*Gem's Archduke Joseph, kotoisammin "Duke", saavutti 17.11.2013 Tallinnassa sertifikaatti kilpailuilla korkeimman näyttelytittelin Supreme Champion, jo reilun kahden vuoden iässä. Hyvä Duke!
03.01.2013 17:17
Kategoria: Yleinen
Kirjoittaja: vadmin
Siitosuroksemme Gem's Archduke Joseph, "Duke", pärjäsi vallan mainiosti menneen vuoden 2012 näyttelyissä. Burmilla roturankingissa Duke oli paras nuori sekä samana vuonna vielä paras aikuinen uroksista ja naaraista. Kategoria III -rankingissa oli eri rotujen leikkaamattomia lyhytkarva uroksia yhteensä 320 kpl. Duke sijoittui tässä porukassa sijalle 12.
29.10.2012 19:28
Kategoria: Yleinen
Kirjoittaja: Vuokko

Lumipuron kissalan ensimmäinen visiitti maailman voittaja -näyttelyssä takana. Duken luokassa kilpaili neljä burmilla urosta. I-väriryhmässä burmilloja kilpaili kaiken kaikkiaan viisi aikuista sekä nuoriso- & pentuluokassa neljä kilpailijaa.

Duke arvosteltiin parhaaksi urokseksi ryhmässään sekä värin parhaaksi I-ryhmän aikuisista. Tuomarin paras valintoihin Reijers valitsi Duken lisäksi yhden burman sekä britin, joka voitti world winner'12 tittelin.

Kaiken kaikkiaan olemme erittäin tyytyväisiä maailman näyttelyn tuloksiin ja tuomisia kotiin oli odotettua enemmän :).

05.09.2012 18:18
Kategoria: Yleinen
Kirjoittaja: vadmin
D- ja E- pennuilla on nyt omat valokuva-albumit sivulla "valokuvat".
07.08.2012 20:19
Kategoria: General
Kirjoittaja: Vuokko

Viikonlopun näyttelymatkan tuloksena oli Duken valmistuminen lauantaina International Champion:ksi. Sunnuntaina kilpailua oli enemmän ja sieltä tuloksena Dukelle värin paras sekä tuomarin paras.

Näyttelyranking pisteissä Duke on tällä hetkellä seitsemännellä sijalla kaikkien rotujen leikkaamattomien uroksien kesken III-kategorian kissoissa. Tulokset elävät jokaisen näyttelyn jälkeen, mutta tällä hetkellä sijoitus on varsin mainio!

Nyt keskitymme odottamaan Laventelin ja Duken viikolla 33 syntyvää pentuetta :).

29.07.2012 14:06
Kategoria: Yleinen
Kirjoittaja: Vuokko

Espoon Barona Areenalle oli saapunut kisaamaan 3 burmillaa Suomesta ja 3 Latviasta. Osallistujia oli pennuissa, nuorissa ja aikuisissa.

Duke saavutti rodun kesken värin parhaan ja uroksista tuomarin parhaan tuloksen. Myös aikuisissa kisannut kaunis Latvialainen naaras tuli valituksi tuomarin parhaaksi naaraiden kesken.

Kaikki näyttelyyn osallistuneet burmillat pääsivät tuomarin paras valintoihin. Myös Lumipuron oma kasvatti Tuuli-tyttönen oli tuomarin paras valinnoissa mukana nuorisoluokassa, mutta valituksi tuli toisen rodun edustaja.

Lumipuron kissalan Duke on saavuttanut tänä vuonna jopa kuusi värin paras tulosta sekä seitsemän tuomarin parasta viime vuosi mukaan lukien. Menestystä Dukelle on siis tullut varsin mukavasti :).