Kissa

FI*Lumipuron


Pennunostajan info

Ajatuksissasi olet hankkimassa uutta perheenjäsentä hyvin pitkäksi aikaa. Sitoutuessasi tähän päätökseen ota ajoissa yhteyttä kasvattajaan pennun varaamisen merkeissä. Valitsen pentujen kodit huolella, enkä myy hetken mielijohteesta kissaa etsiville.

Lumipuron kissala ei ole varsinainen "kissala", vaan kissat elävät samoissa tiloissa perheenjäsenten keskuudessa. Tästä syystä pidämme kissapopulaation pienenä varmistaen kissojen hyvinvoinnin ja terveyden.

Muistathan, ostaessasi rotukissan maksat laadusta eli tiedät kissan ulkonäön, sukutaulun, terveydentilan ja minkä luonteinen kissa tulee olemaan. Kissan ostohinta on vain murto-osa siitä mitä se tulee elämänsä aikana maksamaan mm. eläinlääkäri-, ruoka- ja hiekkakuluineen.

Pentu varataan sinulle, kun olet maksanut varausmaksun 200 eur (noin 20-25% kokonaishinnasta). Varausmaksu vähennetään pennun kokonaishinnasta. Kokonaishinta määräytyy pennun tason mukaisesti.

Lumipuron pennut luovutetaan aikaisintaan 12 viikkoisina, rekisteröityinä, mikrosirutettuina, vähintään kahdesti rokotettuina, eläinlääkärin tarkastamina sekä useaan kertaan madotettuina. Pennut painavat luovutushetkellä vähintään 1 000 g. Kissakaupan yhteydessä saat pennulle tutuista tuotteista pentupakkauksen sekä Lumipuron hoito-ohjeet uudelle perheenjäsenelle.

Lemmikkipennun ostaja sitoutuu kastroimaan pennun sen tultua sukukypsään ikään.

Siitospennun ostaja kasvattaa kissalla Lumipuron kasvattajan lukuun, jos pentu myydään sijoitussopimuksella. Lisätietoja sijoitussopimuksesta löydät Suomen Kissaliiton sivuilta (sopimus naaraskissan sijoituksesta). Siitostasoisen pennun myyn erittäin harkiten eteenpäin.

Näyttelytasoisen pennun menestystä en voi taata, mutta myyntihetkellä pennussa ei ole mitään sertin eväävää virhettä. Muistathan, että kissan kehittyessä ja kasvaessa mittasuhteet ja ulkonäkö muuttuvat kaupantekohetkestä. Näyttelytasoinen kissa tulee saavuttamaan sertin omassa luokassaan, jos sillä ei ole kilpailua.

Onnellisia vuosia uuden Lumipuron seurassa!